Der må godt være forskel på hverdag og weekend, også på morgenbordet - så er der også noget at glæde sig til.
Disse muffins smager rigtig dejligt, og er en god portionsanretning, som ser flot ud på tallerknen/morgenbordet. De er perfekte at servere for dine gæster, næste gang du holder brunch, og så er de nemme at lave.
Ingredienser:
1 æg pr muffin
1 stykke bacon pr. muffin (her brugt brunch bacon)
Toast, bunden af en bolle - brød som kan danne bund for muffin
fast muffinform
Fremgangsmåde:
Start med at sætte ovnen på 180 grader, alm. ovn.
tag dit brød og stik/bræk det ud så det passer i bunden af muffinform.
tag et stykke bacon, og læg det langs kanten af formen hele vejen rundt.
det nederste af baconstykket skal lige hvile på brødet hele vejen rundt formen.
tag et æg, slå det ud, og kom det ned i formen.
lav det antal du skal bruge.
når ovnen har opnået den ønskede varme, stilles muffins ind midt i ovnen.
hold øje med dem dag ingen ovne er ens, regn med de ca. skal være inde i 18 min.
får de for meget bliver de tørre, for lidt bliver ægget for råt at spise.
server muffins varme.
Disse muffins kan sagtens forberedes før gæsterne kommer, evt. sættes på køl til de skal bruges/sættes i ovnen. De er rigtig gode direkte fra ovnen, men kan også sagtens stå noget tid efter de er færdigbagt, og stadig være lækre at sætte tænderne i.
Muffins er ikke egnet til fryse.
Comentários